IMG_6785.jpg

STORITVE

Ali tudi vi sanjate o dišečem in prijetnem vrtu, ki vas pomirja in poveže z naravo? Ali pa o vrtu, kjer gostite svoje prijatelje na poletnih piknikih in zvečer ostanete skupaj okrog kurišča.. ali pa o vrtu, kjer se otroci brezskrbno igrajo, raziskujejo žuželke, zobajo maline in hranijo ptice? Morda bi radi svojemu vrtu dodali zelenjavne gredice, pa ne veste, kako?

 

Z dizajnom vrta po načelu Magic Garden dobite vse to in še mnogo več. Magic Garden je vrt, kjer se vi počutite sijajno in je čas, preživet v njem, pravo doživetje. To je vrt, kjer raste zdrava hrana, vrt, ki vam daje senco v vročini, vrt, ki diši in pomirja. To je vrt, katerega varuhi ste in ki  je ravno tako kot za vas koristen tudi za planet.

Zakaj?

Ker drevesa zmanjšujejo ogljični odtis. Ker vrt za pridelavo hrane ne potrebuje kemikalij. Ker je vrt bogata biodiverziteta in koristna tudi izven meja. Ker ga imajo rada vsa (čarobna) bitja.

DIZAJN po naročilu

Po vaših željah in načelih zdravega vrta Magic Garden vam bomo oblikovali tloris, naredili vizualizacijo in predlagali zasaditveni načrt.

Pomoč pri izvedbi

Ste pri nas naročili dizajn in potrebujete izvajalce? Z veseljem vas povežemo z našimi partnerji ter vam pomagamo pri korakih od nakupa do zasaditve.